Melci confiati din coji de portocale

de mimmi in Conserve, 10 Aug 2011 | 2769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaja de la 4 portocale
  • 500 g zahar
  • 500 ml apa
  • optional puteti adauga scortisoara si cuisoare
  • mai avem nevoie de ac si ata groasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci confiati din coji de portocale:

Pentru aceasta reteta de melci confiati din coji de portocale procedam astfel:


Taiem cojile de portocala in fasii de cca 1-2 cm latime. Curatam fasiile de partea alb din interior,si formam melci pe care ii insiram pe ata.(la capat facem un nod) Punem melcii in apa si ii lasam minimum 24 de ore(la interval de 12 ore schimbam apa), (facem acest lucru pentru a scapa de gustul amar).


Punem apa si zaharul la fiert si cand siropul este aproape legat adaugam si siragul cu melcisori. Lasam sa fiarba pana melcisorii devin din portocaliu un fel de maroniu sau pana se pot consuma. Taiem ata in mai multe locuri si scoatem melci de pe ata. Punem melcii confiati din coji de portocale in borcane sterilizate si ii tinem la loc racoros.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci confiati din coji de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ionela2682 1

11.08.2011, 13:22

mirela0911 1

12.08.2011, 13:16

mimmi 1

12.08.2011, 13:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu piersici si crema mascarpone cu ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 10:52

Piept de pui pe grătar, cu gem de corcodușe și cartofi copți

de Ancutsa 5

pe 13.09 la 18:38

Paleuri

pe 13.09 la 14:03

RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu rahat