Melci confiati din coji de portocale

de mimmi in Conserve, 10 Aug 2011 | 3396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaja de la 4 portocale
  • 500 g zahar
  • 500 ml apa
  • optional puteti adauga scortisoara si cuisoare
  • mai avem nevoie de ac si ata groasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci confiati din coji de portocale:

Pentru aceasta reteta de melci confiati din coji de portocale procedam astfel:

Taiem cojile de portocala in fasii de cca 1-2 cm latime. Curatam fasiile de partea alb din interior,si formam melci pe care ii insiram pe ata.(la capat facem un nod) Punem melcii in apa si ii lasam minimum 24 de ore(la interval de 12 ore schimbam apa), (facem acest lucru pentru a scapa de gustul amar).

Punem apa si zaharul la fiert si cand siropul este aproape legat adaugam si siragul cu melcisori. Lasam sa fiarba pana melcisorii devin din portocaliu un fel de maroniu sau pana se pot consuma. Taiem ata in mai multe locuri si scoatem melci de pe ata. Punem melcii confiati din coji de portocale in borcane sterilizate si ii tinem la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci confiati din coji de portocale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu rahat