Fasole galbena la congelator, pt iarna

de dakris in Conserve, 16 Iul 2012 | 15187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • optional, marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena la congelator, pt iarna:

Fasolea se curata, taindu-i capetele, se spala bine, se taie la dimensiunea dorita.


Intr-o oala se pune apa, cand incepe sa fiarba se adauga fasolea si se mentine 5 min pe foc. Se scurge si se lasa la racit, apoi se pune in pungi, portionandu-se dupa necesitati si se introduce in congelator. Astfel, poate fi folosita in termen de 12 luni.


 

TIPS-URI

1

Inainte de a se pune in pungi se poate amesteca cu marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena la congelator, pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

16.07.2012, 16:20

Place ideea

Angelina_Elena 1

16.07.2012, 19:14

iri_iri 1

16.07.2012, 22:04

usor si bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai galbene cu smantana