Rosii intregi in bulion

de kamy in Conserve, 12 Oct 2011 | 9678 vizualizari

 

In zona unde-i situata"mosia"mea,e un soi de rosii,care se numesc tiganesti,datorita faptului ca sunt foarte rezistente.Le-am prasit anul trecut in primavara si vreau sa va spun ca rasar,pe aceeasi portiune si daca ari cu tractorul,Mai mici decat cherry(si de astea am avut),nu necesita copilit,nu trebuie pus arac dar trebuie multa rabdare la cules.

 

INGREDIENTE

  • suc de rosii
  • rosii mici
  • sare
  • aspirina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii intregi in bulion:

In borcan de 800.gr am pus rosiile pe care le-am intepat cu un ac,ca sa nu crape la fiert.Peste am presarat 1/4 aspirina,am pus suc de rosii pana s-a umplut borcanul, putin busuioc(optional)si o jumatate de lingura cu sare. Am infiletat bine capacul si am pus borcanele la fiert, intr-o cratita cu un prosop sub borcane, apa pana la filet, 30 minute, in clocote foarte mici. Cand a trecut timpul, am sters cu grija borcanele si le-am pus in paturi (eu am o duna) 2-3 zile, dupa care in camara.

 

TIPS-URI

1

am pus intr-o poza si niste rosii cherry,ca sa puteti face comparatie

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii intregi in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lau 1

13.10.2011, 21:50

daca ne tot multumesti nu ar fi bine sa ne trimiti si noua cate un borcanel

MIUTA 1

13.10.2011, 22:40

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:19

Kami soiul asta imi trebuie mie , mereu dau kix cu rosiile
Astept sa vad ce bine o sa arate la iarna in friptura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa - sau- pasta din rosii, gogosar si kapia