Rosii intregi in bulion

de kamy in Conserve, 12 Oct 2011 | 12201 vizualizari

 

In zona unde-i situata"mosia"mea,e un soi de rosii,care se numesc tiganesti,datorita faptului ca sunt foarte rezistente.Le-am prasit anul trecut in primavara si vreau sa va spun ca rasar,pe aceeasi portiune si daca ari cu tractorul,Mai mici decat cherry(si de astea am avut),nu necesita copilit,nu trebuie pus arac dar trebuie multa rabdare la cules.

 

INGREDIENTE

  • suc de rosii
  • rosii mici
  • sare
  • aspirina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii intregi in bulion:

In borcan de 800.gr am pus rosiile pe care le-am intepat cu un ac,ca sa nu crape la fiert.Peste am presarat 1/4 aspirina,am pus suc de rosii pana s-a umplut borcanul, putin busuioc(optional)si o jumatate de lingura cu sare. Am infiletat bine capacul si am pus borcanele la fiert, intr-o cratita cu un prosop sub borcane, apa pana la filet, 30 minute, in clocote foarte mici. Cand a trecut timpul, am sters cu grija borcanele si le-am pus in paturi (eu am o duna) 2-3 zile, dupa care in camara.

TIPS-URI

1

am pus intr-o poza si niste rosii cherry,ca sa puteti face comparatie

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii intregi in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lau 1

13.10.2011, 21:50

daca ne tot multumesti nu ar fi bine sa ne trimiti si noua cate un borcanel

MIUTA 1

13.10.2011, 22:40

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:19

Kami soiul asta imi trebuie mie , mereu dau kix cu rosiile
Astept sa vad ce bine o sa arate la iarna in friptura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulion aromat