Pasta de gogosari cu verdeata

de T I M E A in Conserve, 4 Oct 2012 | 3636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 lingurite sare
  • 1/2 lingurita piper
  • oregano
  • busuioc
  • roinita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari cu verdeata:

Spalam bine gogosarii. Cu un cutit taiem gogosarii felii si indepartam orice urma de seminte si cotor, iar apoi ii dam prin  masina de tocat.

Punem la fiert adaugand sarea si piperul. Lasam pe foc aprox 45 min. iar la final adaugam verdeata tocata marunt si mai lasam pe foc 3-4 minute.

Turnam pasta fierbinte in borcane curate si punem capacul.

Lasam borcanele la caldura acoperite cu o patura pana a doua zi.

Din 2 kg de gogosari mi-au iesit 2 borcane de 400 ml si unul de 800 ml.

Este o pasta ideala pentru sosuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

diaconta 1

08.10.2012, 15:11

imi place

T I M E A 1

08.10.2012, 19:17

Gabitza , Dia

Panacris 1

30.08.2013, 13:23

Cum de am omis rețeta asta deliciosă??? De probat obligatoriu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

ieri la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari cu usturoi