Pasta de gogosari cu usturoi

de mihaelar63 in Conserve, 2 Oct 2014 | 4857 vizualizari

 

Pasta va fi un ajutor de nadejde in zilele friguroase ce urmeaza. Va colora frumos si apetisant preparatele amintindu-ti de caldura verii. Se poate folosi la ciorbe, tocanite si la fripturi. Incercati un pui la cuptor frecat bine cu pasta asta. Va garantez ca veti obtine simplu o crusta minunata.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 caciulii usturoi
  • 2 linguri rase piper boabe
  • 2-3 linguri sare
  • 100 ml ulei
  • 1 varf cutit conservant[Obtional ]
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari cu usturoi:

Gogosarii se spala , se lasa la scurs si se curata de seminte . Se toaca .


Usturoiul se curata si se da prin presa de usturoi


Se pune pasta de gogosari la fiert impreuna cu,sarea , piperul boabe si uleiulintr-o oala cu fundul dublu de inox .


Se fierbe la foc mic 1-2 ore pana cand uleiul se alege la suprafata .


Se aduga usturoiul si se mai da un clocot .Se ia de pe foc


Eu am adugat foarte putin conservant , aproape imperceptibil .


Se pune pasta in borcane bine spalate si se infileteaza capacele care au fost sterilizate prin fierbere .


Eu pentru siguranta am mai dunstuit 30 minute borcanele puse intr-o tava cu putina apa , la cuptor .

 

TIPS-URI

1

Spalati bine borcanele . Sterilizati capacele prin fierbere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

deyutzky 1

02.10.2014, 17:58

foarte buna!

Constelatialeu 1

02.10.2014, 18:04

MOKUSKA 1

03.10.2014, 09:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari si ardei pentru iarna