Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Zilele trecute am preparat niste clatite grozave de post. Pentru umplutura am gasit in colectia mea un gem de prune cu ciocolata. Ideea am preluat-o dintr-o calatorie in Germania. Aveau acolo niste combinatii de gemuri de sta pisicu-n coada.:D. Pacat sa nu impartasesc cu voi o reteta asa faina. Atat pot sa spun: Nutella sa se ascunda !!!!
Pofta buna !!!
1
Pentru preparare eu am folosit aparatul Multicooker Philips.
2
Avantajul prepararii de gemuri la acest aparat este ca nu este nevoie de supraveghere. Nu se va prinde de fund.
3
Puteti folosi mai mult zahar. Eu prefer mai putin.
4
Aproape jumatate din gem l-am consumat proaspat in cateva zile. Este deosebit cu o felie de paine langa o cana cu lapte.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult