Gem de struguri

de diaconta in Conserve, 22 Oct 2018 | 7837 vizualizari

COMENTARII (34)

Constelatialeu 1

22.10.2018, 21:55

Ai adus bunacinea Sisif ?

RuxyRux 1

22.10.2018, 21:58

Superb Die scumpa!

diaconta 1

22.10.2018, 22:02

Buna seara.
Eu v-am adus reteta mea de gem de struguri.
Daca eu ziceam ca e migaloasa,o doamna mi-a spus ca ea are o reteta de dulceata de struguri foarte usoara.
Opareste boabele de struguri si apoi scoate samburii cu un ac de siguranta.
Voi puteti sa alegeti varianta mai usoara )))

RuxyRux 1

22.10.2018, 22:08

Eu am inca de anul trecut pe fundul unui borcan...atat de mult am iubit dulceata de struguri incat inca mai trag de ea....eu am pus boabele cu tot cu samburi si nu m-a deranjat lucrul acesta....anii trecuti am facut peltea tot asa boabele blenduite si apoi trecute prin sita,,,,oricum are un gust fantastic....

vasimur 1

22.10.2018, 22:10

RODIMUR 1

22.10.2018, 22:16

O minunăție de gem!

MotanLaOale 1

22.10.2018, 22:19

bun bun

diaconta 1

22.10.2018, 22:19

Ruxy,eu doar cand am vazut samburii in sita m-am gandit ca nu mi-ar fi placut in dulceata/gem.Desi nu am nici o treaba sa mananc strugurii cu totul. Multumesc pentru aprecieri

Merisor 1

22.10.2018, 22:19

Din ăsta tare aș vrea să gust!

diaconta 1

22.10.2018, 22:20

Cleme,daca asta e de Sisif,ce zici de doamna care scoate samburii cu acul de siguranta? )))

diaconta 1

22.10.2018, 22:20

Rodica,multumesc

diaconta 1

22.10.2018, 22:21

Merisor,sper sa supravietuiasca pana la Revelion

diaconta 1

22.10.2018, 22:21

Motanel

diaconta 1

22.10.2018, 22:21

Vasimur,multumesc

Constelatialeu 1

22.10.2018, 22:22

No cunosc pe domna siguranta, dar sigur are ceva sarit....

Rahela Velicu 1

22.10.2018, 22:26

Minunat!

diaconta 1

22.10.2018, 22:28

Cleme,zic ca i-a sarit siguranta )))))))))

Constelatialeu 1

22.10.2018, 22:35

diaconta 1

22.10.2018, 22:55

Rahela

Valclaudia 1

23.10.2018, 06:28

grozav arata!

simona72 1

23.10.2018, 08:36

De vis!! asteptam sa citesc reteta....nu stiam cum ai scos samburii ))) Migaloasa!!

Gherca Daniela 1

23.10.2018, 09:43

super, este ceva munca, dar se merita rezultatul!

diaconta 1

23.10.2018, 10:53

Simona,tocmai spuneam mai sus ca mi-a spus o doamna ca ea are reteta mai usoara,opareste boabele dupa care scoate samburii cu ac de siguranta )))

dantes 1

23.10.2018, 12:43

Super!

Panacris 1

23.10.2018, 21:08

Eiiii, eu anul trecut l-am provocat pe Lucretiu storcatorul de fructe de la Phillips și am făcut, peltea și sirop din struguri Bravooo ție!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Jeleu (peltea) de mere