Ghebe in saramura

de lili in Conserve, 20 Oct 2010 | 13999 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

20.10.2010, 20:51

da si noi ne-am pus...ca le folosim iarna la mancaruri,facem chiftele din ele,cu ou,tocanita..super

kamy 1

20.10.2010, 21:04

cam multe ghebe ai adunattrebuia sa-mi trimiti si mie sa fac zacusca

lili 1

20.10.2010, 21:57

hai ca iti trimit cateva..sa stii ca am facut si zacusca

vero_closca 1

20.10.2010, 22:09

si eu vreau...las furculitele apropo...de vanzare nu are nimeni?

Corinuta 1

20.10.2010, 23:07

lilik 1

21.10.2010, 17:51

super si noi puneam

lili 1

21.10.2010, 19:50

anul asta tare multe s-au facut...

ANCA 1

21.10.2010, 20:10

vreau si eeeeu!! de unde naiba gasesc??????

Laly 1

21.10.2010, 22:19

Lili la iarna vin la tine sa cersesc un borcanel

lili 1

23.10.2010, 17:54

Laly te astept!!!! Anca prin paduri au fost...aici la noi au fost anul asta multe

eclerash 1

24.10.2010, 18:09

o singura data am mancat si am devenit fan nr 1!

alinutzika 1

03.08.2011, 00:33

imi plac enorm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios

ieri la 15:41

Tarta cu ciocolata, visine si cirese - Un desert delicios cu fructe

de laura_n 7

ieri la 14:34

Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet