Ghiveci de legume

de Rocsi in Mancaruri de legume, 20 Oct 2011 | 4275 vizualizari

 

Foarte potrivit pentru o zi de post sau ca si garnitura ,langa o bucata de carnita;)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 ardei galbeni
  • 2 ardei kapia
  • 2 gogosari
  • 3-4 rosii
  • 2 cepe
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Mai intai ne pragatim toate legumele.


Ceapa o curatam,o spalam si o tocam maruntel.


Dovleceii ii spalam,ii curatam de coaja si ii taiem cuburi maricele.


Ardeii,kapia si gogosarii ii taiem in doua,ii curatam de toate semintele ,apoi ii taiem bucatele potrivite.


Rosiile le spalam,le curatam de coaja si le taiem cuburi.


Punem uleiul intr-o cratita(nu foarte mare)la incins.


Adaugam ceapa si o inmuiem 2-3 minute.


Apoi adaugam toti ardeii,peste ceapa si ii lasam si acestia 2-3 minute.


La urma adaugam rosiile si dovleceii.


Ii tragem si pe acestia putin in ulei,apoi adaugam putina apa.


Condimentam cu sare si piper dupa gust.


Lasam sa fiarba la foc potrivit si acoperim cu un capac.


Invartim din cand in cand,si mai punem cate putina apa,dar calda.


Cand legumele sunt bine facute,punem pasta de tomate ,omogenizam si mai lasam 2-3 minute pe foc.


Cand este gata inchidem ochiul aragazului,iar deasupra presaram patrunjel verde.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

21.10.2011, 10:51

-las kamy,fara ceafa
-nico daca nu se gaseste se mai face pentru tine

Bya Ralu 1

12.12.2013, 11:52

bun

Rocsi 1

12.12.2013, 12:16

Bianca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Shacshuca