Ghiveci de legume

de Ela68 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 20061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • 1 patrunjel radacina mic
  • 3-4 buchetele brocolli
  • 4-5 ciuperci Champignon micute
  • 5 rosii Cherry, pentru design
  • 150 gr fasole verde
  • 3-4 buchetele conopida
  • 1 ardei Kapia ( sau ardei gras )
  • 100 gr mazare
  • 2-3 catei de usturoi, 1 foaie de dafin
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 ml ulei
  • 1 cutie de rosii in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Taiem ceapa si o calim in ulei.


Se curata legumele de coaja si se taie mai grosier, cubulete sau rondele si le calim .Mai putin conopida, brocolli si rosiile cherry pe care le adaugam mai tarziu.


Se toarna apa peste legume, adaugam sarea, piperul, usturoiul si frunza de dafin si lasam sa dea un clocot.


Adaugam acum conopida, brocolli , rosiile la cutie si rosiile chery si dam la cuptor pana scade.


Cand este aproape gata, adaugam patrunjelul tocat.


Cand s-a format o crusta aurie deasupra, se poate stinge cuptorul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

26.03.2013, 06:50

mananc tot la cat de bine arata!

MotanLaOale 1

26.03.2013, 09:43

Micutza Luana 1

26.03.2013, 18:28

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume