Ghiveci de legume cu piept de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 14 Aug 2010 | 7121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • o mana fasole verde
  • 2-3 linguri de orez
  • 2-3 rosii
  • usturoi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o telina mica
  • patrunjel
  • un dovlecel
  • marar
  • sare
  • piper
  • un piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu piept de pui:

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in putina apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie.

Spalam legumele, le curatam si taiem dupa preferinte.

Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem si legumele si orezul peste el. ( daca este prea multa apa, mai aruncam si oprim cat sa acopere legumele).

Lasam sa fiarba si legumele si orezul dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust.

Asezonam cu verdeata.

Eu am ales acest mod de a le fierbe pentru ca e mult mai sanatos si ii dau si piticului meu sa pape.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

nadina73 1

15.08.2010, 00:06

cu 5 furcu pot manca mai mult nu?

jolygina 1

17.08.2010, 23:14

delicios o portie si la mine se poate

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:09

va multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Kofta cu sos tomat la cuptor