Ghiveci de legume la Multicooker

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 28 Mai 2014 | 9165 vizualizari

 

Fiind miercuri, am preparat pentru pranz un ghiveci de legume, cu de toate. Danut "iubeste" asa mult legumele incat la ciorbe zice - pune-mi te rog numa apa :))))). Azi cand a vazut..a dat ochii peste cap :))). A mancat cu chiu si vai jumatate din farfurie apoi a zis - ti-as spune ceva dar o sa zici - du-te de aici mofturosule, du-te! du-te! :))).

 

INGREDIENTE

  • cantitatile de legume se pun dupa preferinta si numarul de oameni prezenti la masa
  • eu am folosit:
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa
  • fasole rosie, fiarta
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • dovlecel
  • vanata
  • sare
  • piper
  • pasta de gogosar cu ardei si ceapa
  • bulion
  • boia de ardei iute
  • putin zahar
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume la Multicooker:

Pregateste aparatul Philips Multicooker.

Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins.

Toate legumele curata-le si spala-le.

Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le in uleiul incis. Caleste-le cateva minute apoi adauga cartofii taiati in 4 si rumeneste-i usor. Adauga ardeii tocati cubulete si apa cat s-ajunga pana la jumatatea cantitatii de legume.

Opreste aparatul si seteaza-l din nou, de data asta la functia STEW.

Inchide capacul.

Dupa 20 minute adauga dovlecelul si vanata , taiate cubulete.

Dupa alte 20 minute adauga pasta de gogosar, boiaua, zaharul, sare dupa gust, bulionul si mai lasa 5 minute.

Opreste aparatul si adauga patrunjel verde, tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Panacris 1

31.05.2014, 18:30

mamaieelena 1

31.05.2014, 21:22

bun,bun

mihaelar63 1

01.06.2014, 00:18

Ce bina arata Imi vine sa ma apuc si eu sa prepar

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu fasole verde