Gnocchi cu creveti in sos de portocale

de Bya Ralu in Paste, 8 Sep 2020 | 2154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga gnocchi
  • creveti congelati
  • 1 portocala mare
  • 1 ceapa mica alba
  • ulei masline
  • peperoncino/sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu creveti in sos de portocale:

Gnocchi se pun la fiert in apa sarata, se lasa timpul scris pe ambalaj.

Crevetii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa taiata julienne pana se inmoaie putin.

Portocala o spalam, o stergem si dam putina coaja pe razatoarea mica, iar portocala o stoarcem.

Punem freshul de portocala peste creveti si putina coaja rasa si lasam la foc mic, adaugam si peperoncino dupa gust.

Scurgem gnocchi si punem peste sosul de creveti format.

Se serveste cald!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu creveti in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

PRAJITURA MIMOZA

pe 29.02 la 10:38

BRIOSE SARATE

pe 29.02 la 10:23

Pulpe de pui barbeque la cuptor

de Rocsi 9

pe 28.02 la 20:14

TOP
utilizatori

mirela0911

4534 puncte

oanapl

2156 puncte

Constelatialeu

1856 puncte

Panacris

1657 puncte

Catalina L

1596 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste quatro formaggi