Gnocchi cu sos de rosii

de simona72 in Paste, 27 Apr 2013 | 3289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga gnocchi Casa Cecconi
  • 3 feliute de bacon sau pulpa de porc crud afumata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 cutie suc de rosii (250-300ml)
  • 6 rosii chery
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • un virf pasta de ardei iute
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Uleiul il punem la incins intr-o tigaie, adaugam baconul taiat feliute, lasam sa se prajeasca putin, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele, mai lasam 1 minut si adaugam conserva de suc de rosii. Lasam sa fiarba 5 minute sosul, adaugam sare,piper, zahar si busuioc si dupa gust pasta de ardei iute. Mai lasam sa fiarba 2-3 minute, iar apoi punem gnocchi peste sos ,pe care le-am fiert inainte pina s-au ridicat la suprafata. Rosiile chery le taiem in jumatati si le punem si pe ele peste gnocchi si lasam totul la fiert 2-3 minute.


Servim cu o gramajoara mica de cascaval ras deasupra.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

27.04.2013, 20:15

bun

Rocsi 1

27.04.2013, 22:49

Nu am papat niciodata

Daffy 1

19.10.2013, 12:15

yum! =D

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos tomat