Cus-cus cu legume la gratar

de _Alina_ in Paste, 2 Mai 2014 | 1562 vizualizari

 

Dragilor nu stiu daca v-am mai povestit, dar sunt fan paste. Imi plac pastele de orice fel,
numai paste sa fie!

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa fierbinte
  • 400 g cus-cus
  • 3 cepe mici (150 g curatate)
  • 1 morcov (100 g)
  • 1 foaie de dafin
  • 140 g piure de rosii (din conserva)
  • 2 lg ulei de masline presat la rece
  • 1 ramurica busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lgt oregano
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 1 kg dovlecei
  • 500 g sfecla rosie
  • 3 lg ulei de masline presat la rece
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu legume la gratar:

1. Taie ceapa si morcovul cubulete si pune-le impreuna cu busuiocul, dafinul si sarea in apa fierbinte. Lasa-le la fiert pentru 3-4 minute.


2. Adauga cuscusul in apa si lasa sa fiarba 6 minute scurge apoi surplusul de apa si lasa sa ramana doar cat sa ajunga la nivelul cuscusului .


3. Toarna peste cus cus piureul de tomate si piperul, amesteca si mai lasa la fiert 2 minute.


4. Opreste focul, pune uleiul de masline si amesteca.


5. Curata dovleceii si sfecla rosie si taie-le in felii. Pune-le separat in 2 vase, pune 2 lg ulei peste dovlecei + putina sare si amesteca-i. Procedeaza la fel cu sfecla apoi pune-le pe un grill incins.


Serveste cu cus-cus!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

02.05.2014, 17:58

Xandrinne 1

03.05.2014, 08:47

MIUTA 1

03.05.2014, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cous cous cu legume