Cus cus cu legume

de -Licurici- in Mancaruri de post, 4 Apr 2019 | 5135 vizualizari

 

"retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 200 g cuscus;
  • 1 ardei (am folosit 1/2 rosu; 1/2 galben);
  • un dovlecel;
  • 1/2 dovlecel zucchini;
  • cateva rosii cherry;
  • 2 cepe;
  • o lingurita amestec de legume;
  • 2 linguri ulei;
  • sare roz de Himalaya;
  • piper;
  • patrunjel;
  • 400ml apa.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu legume:

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se caleste ceapa, tocata marunt.
Se adauga ardeiul (taiat bastonase), dovleceii (cubulete), apoi rosiile cherry (taiate in 2 sau 4).
Separat, se pune apa la fiert cu o lingurita din amestecul de legume.
Legumele se lasa pe foc in jur de 10min, acoperite cu un capac, amestecand din cand in cand. Se adauga cate o lingura de apa, sa nu se prinda de tigaie, sare si piper.
Se adauga cuscus-ul si se mai lasa cateva minute pe foc, apoi se adauga apa fiarta si se amesteca 2-3 minute.
Se stinge focul si se lasa acoperit cu un capac, in jur de 10min, apoi se poate servi.
Patrunjelul se poate pune in preparat sau se pune in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

dantes 1

05.04.2019, 08:55

Bun!

Gherca Daniela 1

05.04.2019, 11:54

Rocsi 1

05.04.2019, 20:00

Ce de culori in farfurie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus