Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant

de simona72 in Paste, 19 Apr 2014 | 7221 vizualizari

 

Sunt tare migalosi de facut, asa ca acestia sunt cumparati...cu sos sunt deliciosi...

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola gnocchi umpluti cu branza de la Lidl
  • 4-5 rosi cherry
  • 1 ceasca apa
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • 1/2 lingurita pasta de ardei dulce
  • 1 lingurita sos dulce picant
  • 1 praf de sare, piper,zahar, fulgi de chili
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura marar tocat marunt
  • 2 linguri cascaval ras(eu am folosit emmentaler)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant:

Gnocchi se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se pun pe foc 5 minute pana scade putin din sucul lasat. Se adauga apa, pasta de tomate, pasta de ardei si lasam inca 5 minute sa fiarba. La urma condimentam dupa gust cu sare, piper, zahar, sos dulce picant, fulgi de chili, marar.


Intr-o tigaie se pune untul sa se topeasca si se adauga gnocchi fierti. Se prajesc pt 3-4 minute la foc iute, se adauga sosul si se mai lasa inca 2-3 minute sa fiarba. Se servesc calzi cu putin cascaval sau parmezan ras, eu am avut emmentaler. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi din cartofi, umpluti cu branza si sos dulce picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

27.04.2014, 10:58

Arata senzational Simonici!

farfuriavesela 1

29.04.2014, 08:17

yum yum yum!!!

Xandrinne 1

21.12.2014, 08:15

Un deliciu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu carne de pui