Gnocchi din pâine în sos Taleggio

de Satisfyyourcravings in Paste, 31 Mar 2014 | 1068 vizualizari

 

Cine s-ar fi gândit ca se pot face gnocchi și din pâine? Și iată că se poate și sunt chiar foarte buni. Sosul cu branză Taleggio completează foarte bine preparatul acesta sățios. Aceasta are o consistență cremoasă și un gust puternic, ușor fructat pus în valoare de pară.

 

INGREDIENTE

  • Pentru gnocchi:
  • 2 felii mari și groase de pâine mai veche, fără crustă, tăiate cuburi
  • 4 linguri de făină
  • 2 ouă
  • 250 ml lapte
  • 125 grame bacon, tăiat cuburi
  • 50 grame salam de bună calitate, tăiat cuburi
  • 1 fir de ceapă verde, tocată
  • sare/ piper
  • 1 litru supă de vită
  • Pentru sos:
  • 125 ml smântănă pentru gătit
  • 200 grame brânză Taleggio
  • 1 pară tăiată cuburi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi din pâine în sos Taleggio:

Se amestecă toate ingredientele pentru gnocchi, mai puțin supa, până se obține o compoziție ușor umedă. Pe o planșetă presărată cu făină, se modeleaza gnocchi sub formă de bilă. Se fierb în supă, având grijă să nu se lipească de fund, până se ridică la suprafață.


Pentru sos, se încălzește smântâna, apoi se adaugă bânza și se amestecă cu un tel până se obține un sos cremos și fin.


Se toarnă sosul în farfurii, apoi se așează gnocchi, iar la final bucăți de pară.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi din pâine în sos Taleggio" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

31.03.2014, 20:19

Pushaa 1

31.03.2014, 21:45

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu ciuperci de padure