Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco

de Geanina87 in Paste, 31 Aug 2013 | 4010 vizualizari

 

Iubesc spanacul in orice combinatie, de aceea am incercat sa fac ravioli cu spanac. Ma rog...au iesit cam mari,dar nu cred ca are importanta dimensiunea. In plus, e pentru prima data cand fac, deci....ma iertati,da?

 

INGREDIENTE

  • Ravioli :
  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • sare
  • 1 lingura apa
  • Umplutura :
  • 150 g spanac congelat
  • 1 lingura crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de ulei
  • Sos :
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie de crema de branza Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco:

Pregatim aluatul amestecand foarte bine ingredientele. Intindem o foaie cat putem noi de subtire cu sucitorul. Cu ajutorul unui capac mare din plastic am decupat cercuri in care am pus cate putina umplutura.


Pentru umplutura se fierbe spanacul in apa cu sare si se amesteca toate ingredientele.


Umezim jumatate din marginea cercului si sigilam cu ajutorul unei furculite introduse in faina.Se fierb ca pe paste in apa sarata clocotita, iar cand se ridica la suprafata inseamna ca sunt fierte.


Se servesc cu sos de care doriti. Eu l-am facut dintr-o ceapa tocata marunt si prajita, amestecata cu o cutie de crema de branza cu verdeata. L-am condimentat si am trecut la ....mancat :))

 

TIPS-URI

1

In umplutura de ravioli se poate inlocui spanacul cu ceea ce va place sau se poate adauga si ceapa prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si Ceva Fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Geanina87 1

06.09.2013, 20:43

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 11:35

mmm..ce bine arata

Geanina87 1

09.11.2013, 20:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si branza la cuptor