Tagliatelle cu dovleac

de epurasha2bb in Paste, 12 Iul 2010 | 2249 vizualizari

 

ceva ce am incercat eu nou si mi-a placut

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliatelle cu ou proaspete
  • 1 rondea dovleac dulce
  • 1/2 tuplina praz tanar
  • 5 masline
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 200 ml apa
  • condimente pesto Kotanyi cu ciuperci
  • pesto Kotanyi cu rosii si busuioc
  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 graunte usturoi
  • 1/2 ardei capia rosu
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovleac:

Se pune apa cu putina sare la fiert si cand clocoteste se adauga tagliatellele.Se acopera si se da focul mic inca 10 minute.Apoi se scurg si se tin acoperite.Se pregateste sosul diN 200 ml apa 3 linguri pasta de tomate, prazul taiat rondelute, 1 graunte usturoi taiat feliute, cubulete de dovleac, rondele de maslina fara samburi, bucatele mici de ardei capia rosu.Se lasa sa se amestece aromele si apoi adugam cate o lingura de pesto cu ciuperci si pesto cu rosii si busuioc plus 3 linguri de ulei de masline.


Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete.Se adauga la sos si bucatelele de pui.SE mai lasa un pic sa se ingroase putin sosul.Se toarna apoi in mijloc peste tagliatelle.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

12.07.2010, 22:09

multumesc fetelor! nu uitati sa-mi votati si mie bomboanele Decorix maine! va pup!

Bucataras Medi 1

12.07.2010, 22:39

Ela , vad ca nu te inghesui sa mananci............ce frumos ai aranjat in farfurie Epu...........5 furci.............

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 13:52

ce bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si scoici