Paste cu sos de fenicul

de Bunica in Paste, 24 Mar 2014 | 13028 vizualizari

 

Nu ma intrebati de unde am reteta ,ca nu mai stiu,dar de mult mi-am pus in gand sa-l prepar.A iesit un sos fin si gustos!

 

INGREDIENTE

  • Sos de fenicul
  • 1 fenicul potrivit
  • 1/2 lingurita busuioc1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 ml. vin alb
  • 200 ml. smantana de gatit
  • sare
  • piper
  • 150g. paste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de fenicul:

Ceapa si feniculul se taie julien si se pun la inabusit in ulei.


Cand au devenit sticloase se adauga vinul si smantana.


Se lasa sa dea cateva clocote(pana se evapora vinul si sosul se ingroase)


Se asezoneaza cu sare,piper si busuioc sau cimbru.


Pastele se pun la fiert in apa cu sare.


Se servesc calde asezonate cu sosul de fenicul.


Eu le-am pus ca garnitura la creier pane.


Reteta de creier este aici:http://www.bucataras.ro/retete/creier-pane-cu-paste-de-orez-51292.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 10:58

Ce arome proaspete!

laura_n 1

25.03.2014, 18:21

foarte fain sosul!

Micutza Luana 1

27.03.2014, 20:55

deliciuu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dinozauri cu musli si sos de rosii