Risoni cu piept de pui si ciuperci

de katty in Paste, 19 Oct 2014 | 2129 vizualizari

 

Ador pastele risoni. Astazi le-am combinat cu piept de pui si ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de 250 gr paste in forma de orez
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 300 gr piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 600 gr supa de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risoni cu piept de pui si ciuperci:

Tocam ceapa si usturoiul fin.


Taiem pieptul de pui spalat si zvantat prin tamponare cu un servet de hartie , in fasii subtiri .Pornim aparatul pe optiunea FRY pentru 15 minute .


Punem uleiul , apoi ceapa .Lasam ceapa sa se inmoaie usor , amestecand ocazional , apoi adaugam usturoiul ,iar dupa cateva secunde pieptul de pui. Amestecam din cand in cand pana pieptul se albeste bine pe toate partile . Spalam ciupercile sub un jet de apa , le scurgem si le feliem subtire.Cand pieptul s-a albit bine adaugam ciupercile .


Amestecam pana ciupercile incep sa se inmoaie , iar cu un minut inainte de a se termina timpul adaugam pastele . Amestecam usor .Stingem cu 400 ml supa de pui , punem sare , piper , inchidem aparatul si pornim cu optiunea STEW pentru 20 de minute . Dupa 10 minute ridicam capacul si mai adaugam 200 ml supa si busuiocul .


Pastram pastele calde pana in momentul servirii .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risoni cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 13:36

Valclaudia 1

22.10.2014, 06:32

Panacris 1

03.11.2014, 10:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pulpe de pui dezosate