Paste cu ton si ciuperci gratinate la cuptor

de cristeena20 in Paste, 2 Iul 2014 | 5159 vizualizari

 

Cum imi place tare mult tonul am incercat varianta asta de paste si a iesit super buna. Simplu si ieftin.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste fusili
  • 2 cutii de ton in ulei
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie mica de ciuperci feliate
  • 1-2 crenvusti
  • ulei de masline, sare, piper alb
  • 2 catei de usturoi
  • nucsoara
  • parmezan ras
  • 1 smantana de gatit (dulce)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si ciuperci gratinate la cuptor:

Punem pastele la fiert in apa cu sare.


Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt pana devine moale si sticloasa. Adaugam 2 catei de usturoi tocati marunt si adaugam ciupercile din conserva scurse. LAsam putin la foc mediu si apoi adaugam crenvustii taiati felii. Amestecam, adaugam sare, piper alb si la final adaugam tonul din conserva, nu foarte faramitat. Putem adauga din uleiul din cutie daca maie nevoie.


Pastele fierte le scurgem si le aduagam in tigaie la ton. Saltam ingredientele si turnam totul intr.un vas termorezistent. Turnam smantana lichida si amestecam putin sa se itnrepatrunda printre paste . Razuim putina nucsoara deasupra si apoi razuim parmezan.


Dam la cuptorul incins pana se rumenesc usor deasupra.

 

TIPS-URI

1

puteti inlocui crenvustii cu bacon cubulete. Eu nu am avut si am inlocuit cu crenvusti, dar au iesit bune si asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si ciuperci gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

03.07.2014, 06:55

Bune!

anca_rm 1

03.07.2014, 10:00

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu smantana si ciuperci