Goffre

de MIUTA in Dulciuri, 24 Noi 2010 | 11502 vizualizari

 

Este delicios si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 250g margarina sau unt
  • 200g zahar
  • 4 oua separate
  • 125 g amidon alimentar
  • 300g faina
  • 1 pl.zahar vanilat
  • 1 pl.praf de copt
  • un varf cutit sare
  • frisca pt.ornat
  • peltea de gutui
  • ciocolata pt.ornat
  • bomboane ornamentale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre:

Se bat albusurile cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se bate din nou pana se topeste.Se pun galbenusurile,untul topit(nu foarte tare,l-am topit in microunde),zaharul vanilat si praful de copt. Se mixeaza din nou 2 min.Se adauga amidonul si faina si se amesteca usor cu o lingura de lemn.Se coc in aparatul de gofre si se orneaza dupa preferinte.Eu l-am ornat cu frisca,peltea de gutui,ciocolata topita si bomboane ornamentale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alba ca zapada...neagra