Gofre cu mascarpone de cacao

de Ligia Bxl in Prajituri, 21 Noi 2010 | 7715 vizualizari

 

Sunt foarte bune acompaniate de fructe de padure

 

INGREDIENTE

blat gofre:
  • 250 gr de margarina sau unt
  • 250 gr de zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 5 oua
  • 500 gr de faina
  • 1 pachet de praf de copt
  • 500 ml de lapte
  • 1 fiola de esenta de rom
  • crema:
  • 250 gr mascarpone
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
   
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gofre cu mascarpone de cacao:

Compozitia de gofre:se bat ouale si se amesteca cu zaharul si margarina sau untul ptr a obtine o pasta fina.Se adauga zaharul vanilat si esenta de rom.Se pune faina si praful de copt si se amesteca bine.La final se adauga laptele si se amesteca bine apoi se pune cate putin din compozitie in forma ptr gofre.Se face crema astfel:se separa albusul de galbenus,galbenusurile se freaca bine cu 2 linguri de zahar si plicul de zahar vanilat pana devine o pasta alba,apoi se pun cele 2 linguri de cacao si cutia de mascarpone.Se bat albusurile si se amesteca apoi cu compozitia de galbenusuri.Se pune crema peste fiecare gofra si se orneaza dupa preferinte cu frisca,ciocolata etc.


POFTA BUNA!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gofre cu mascarpone de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

18.10.2011, 12:34

jolygina sunt bune cu orice,si ca aperitiv

diaconta 1

18.10.2011, 12:50

sunt bune in orice combinatie

Ligia Bxl 1

24.10.2011, 12:04

asa e dia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Snickers