Gogosari cu conopida in otet

de Rocsi in Muraturi, 29 Sep 2010 | 35097 vizualizari

 

Sa va prezint si reteta mea de gogosari in otet...

 

INGREDIENTE

  • 3,5 kg gogosari
  • o conopida
  • 1 litru otet
  • 180 gr zahar
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • 250-300 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu conopida in otet:

Gogosarii se spala ,li se scoate cotorul si se scutura de toate semintele. Dupa ce i-am curatat ii taiem felii mai grosute. Conopida o spalam bine apoi o desfacem buchetele mici.

Intr-o oala mai larga pregatim compozitia de otet. Amestecam otetul,apa,uleiul,zaharul,sarea,boabe de piper si foi de dafin rupte bucatele mici. Punem oala pe foc . Cand incepe sa fiarba adaugam 2 maini de gogosari si o mana de conopida . Le dam 2-3 clocote timp de cateva secunde, apoi ii scoatem .

Procedam tot asa pana am terminat gogosarii si conopida.

Ii asezam imediat ce ii scoatem in borcane, pe care inainte le spalam bine cu apa calda si le lasam la scurs. Turnam compozitia de otet fierbinte peste gogosari in borcane . Inchidem bine borcanele .

Le asezam  intr-o patura  si ii tinem asa inveliti pana a 2a zi cand le ducem la loc racoros.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Rocsi 1

20.08.2012, 21:14

Claudia cat ma bucur ca iti plac..Nu sunt pozele foarte frumoase, dar iti garantez ca sunt foarte buni

Rocsi 1

20.08.2012, 21:14

Multumesc Lia!

Rocsi 1

20.08.2012, 21:15

Miti multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L