Gogosari cu conopida si struguri

de amalia01 in Muraturi, 18 Ian 2013 | 4133 vizualizari

 

O RETETA VECHE, IMBOGATITA.

 

INGREDIENTE

  • - 4 kg gogosari rosii
  • - 1 conopida de cca 500 g
  • - 500 g struguri
  • - 2 fire de hrean
  • - Foi de dafin (15 foi)
  • - Piper boabe (un plic de 20 g)
  • - Sare (10 linguri)
  • - Zahar (20 de linguri)
  • - Otet (500 ml)
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu conopida si struguri:

Gogosarii se spala si se curate de cotor

Conopida se desface buchetele si se spala

Strugurii se desprind de pe ciorchine

Se umplu gogosarii cu conopida sau struguri si se aseaza in borcane alternativ

Printre gogosari se aseaza feliute de hrean

Se umplu borcanele cu apa apoi se golesc si se adauga sarea, zaharul,piperul,foile de dafin si otetul si se da in clocot

Se toarna apa peste gogosari si se lasa pana a doua zi cand se completeaza cu apa ramasa si se pune capacul sau se leaga cu celofan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu conopida si struguri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

adry88 1

19.01.2013, 13:14

foarte buni

Lau 1

19.01.2013, 20:03

nuky 1

05.10.2013, 13:39

Toata lumea lauda reteta,dar ma intreb cine a pregatit-o sa spuna cum i-a stat etc.In reteta ai scris apa,oare se pune apa si cata?vrei sa te uiti si sa vezi ca ai scris?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!