Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 7354 vizualizari
Rocsi 1
buniiiiii...revin cu furcile
ionix 1
deci gogosarii ii lasi in zeama aia cu otet 24 de ore??? nu fierbi nici tu? foarte interesanta reteta
Pasiune pentru bucatarie 1
da ionix si sunt foarte buni,am facut si anul trecut
misto... eu i-am pus deja dar as pune si dupa reteta ta cativa de proba, sa vad cum ies... depui mai putina munca si eviti riscul producerii unor accidente, gen oparit
yafa 1
Tare frumoase sunt borcanelele tale, la mine gogosarii sunt marfa de contrabanda
lia maria 1
deliciosi
Miha 1
Imi plac gogosarii in otet! Dar pentru cat mancam noi ne da bunica. Da stiu...sunt o lenesa.
laura 1
cata gogosari trebuie sa cumpar pentru un borcan de 3 litri? merci
Laly 1
Ce bunatate,o sa avem toata iarna muraturi
4-4,5 kg
Corinuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 11:04
la 10:44
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
8 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
de Bucataras 6
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
oanapl
Caty
Alinutza80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
burdulea56 1
VanessaAli 1
costi7hector 1
pinti 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!