Gogosari in otet (la rece)

de Gicuta in Muraturi, 16 Sep 2015 | 18117 vizualizari

COMENTARII (21)

anca_rm 1

16.09.2015, 13:51

buni vor fi la iarna

Bya Ralu 1

16.09.2015, 13:55

Buni

MotanLaOale 1

16.09.2015, 13:59

mirela0911 1

16.09.2015, 14:19

Ce buni sunt!

mihaelar63 1

16.09.2015, 14:44

Ce-mi place reteta aceasta Lasa exact cat lichid trebuie

-Licurici- 1

16.09.2015, 14:47

cristinutanicolita 1

16.09.2015, 14:51

Foarte buni

delia64 1

16.09.2015, 15:55

Si eu am pus 2 portii , le plac mult la toti ai mei .

Irina 1

16.09.2015, 16:20

nu stiam ca poti sa ii pui asa neopariti! salvez si eu reteta!

Gicuta 1

16.09.2015, 16:30

Multumesc mult fetelor!

Gicuta 1

16.09.2015, 17:17

Da Irina, de multi ani ii pun asa!

- Andreea - 1

16.09.2015, 17:18

Gicuta 1

16.09.2015, 17:25

Andreea

Gherca Daniela 1

16.09.2015, 18:59

buni!

CameliaR 1

16.09.2015, 19:04

Exact ce imi place mie.

T I M E A 1

16.09.2015, 20:38

Bunica 1

16.09.2015, 20:51

CBuni or să fie la iarnă!

Rocsi 1

16.09.2015, 21:14

Imi si imaginez cat de buni sunt

Gicuta 1

16.09.2015, 21:48

Bunica, Rocsi

miki_a 1

17.09.2015, 11:12

Foarte buni! De vreo cativa ani numai asa pun!

Gicuta 1

17.09.2015, 11:41

Ela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen