Gogoşari în sos

de Ade200 in Conserve, 21 Sep 2012 | 2065 vizualizari

 

Sunt foarte ieftini gogoşarii toamna aceasta, aşa că am mai pus de-o reţetă!

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de gogoşari
  • 330 ml bulion
  • 330 ml checeap de casă
  • 200 g de zahăr
  • 150 ml de ulei
  • 200 ml de oţet
  • sare
  • foi de dafin
  • cimbru
  • busuioc
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşari în sos:

Se curăţă gogoşarii şi se taie felii subţiri, eu i-am dat pe răzătoare.


Se amestecă restul ingredientelor si se dau vreo câteva clocote. Se fierb gogoşarii în 3 reprize , 7-10 minute, să se înmoaie bine.


Pe măsură ce se fierb, se torn în borcane sterilizate în cuptor. Peste ei se pune sosul rămas.


Ies 8 borcane de 800.


Sosul e chiar la limită, aşa că puteti pune puţin mai mult bulion.


Se pun în pături după ce s-au pus capacele şi se lasă până a doua zi, apoi se pun la rece si întuneric, în pivniţă sau în cămară

 

TIPS-URI

1

Am găsit la Kaufland o pâlnie mai largă de plastic, specială, numai bună pentru borcanele de 800 sau mai mari, pentru a turna conservele.

2

Se pot servi ca murătură sau ca sos lângă carne, pentru pizza.

3

Crengile de cimbru şi busuioc să le scoateţi după ce fierb gogoşarii. Daca aţi pus mărunţite, nu se mai scot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşari în sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:43

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:38

interesant

Bya Ralu 1

09.10.2012, 21:07

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Salata de iarna Cris