Gogosari in sos tomat

de adry88 in Conserve, 14 Oct 2011 | 5985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari
  • 600 ml ulei
  • 600 ml otet
  • 500 ml zahar
  • 800 g pasta de tomate
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 5 linguri de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos tomat:

Se curata gogosarii, se spala si se taie.

Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-o oala mare. Cand clocoteste se adauga gogosarii si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, se scot si se repeta pana terminam. Asezam in borcane, turnam sosul si infiletam borcanele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Gabica 1

15.10.2011, 14:42

Eu nu pun boabe de mustar, ci chiar 2 linguri de mustar dulce, da o aroma deosebita.

Bucataras Medi 1

16.10.2011, 22:11

am facut si eu anul trecut si mi-au placut tare mult...............

diaconta 1

16.10.2011, 22:27

Medi,sa mai pui si anul asta si sa ma strigi ca eu n-am pus

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta