Gogosari umpluti

de oO_ acnA _Oo in Muraturi, 14 Noi 2012 | 2868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogosari
  • varza rosie
  • morcovi
  • telina
  • mar
  • ceapa
  • apa
  • otet
  • sare grunjoasa
  • zahar
  • foi de dafin
  • seminte de mustar
  • boabe de piper
  • cuisoare
  • miere
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Se spala bine gogosarii, se indeparteaza cotoarele. Se curata legumele impreuna cu marul si se toaca marunt . Se pregatesc borcanele: se spala bine si se usuca.


Se pregateste saramura : se pun 3 parti de apa si o parte otet, o lingura de sare grunjoasa si 3 linguri de zahar la litru de lichid si se da in clocot . Dupa ce a dat in clocot, se adauga urmatoarele: cateva foi de dafin, 1 lingurita seminte de mustar, o lingurita boabe de piper, o jumatate lingurita cuisoare la litru de lichid, o lingura de miere dupa care se amesteca bine toate ingredientele.La final se adauga si un pliculet de conservant.


In borcanele spalate si uscate se aseaza gogosarii umpluti cu legumele tocate si se indeasa bine. In spatiile ramase libere din borcane am adaugat cateva buchetele de conopida, rondele de morcov, rondele de ceapa si cateva boabe de struguri .


Dupa ce am umplut toate borcanele, am turnat saramura fierbinte pana a depasit nivelul gogosarilor dupa care am pus capacele si le-am infiletat bine. ...:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Cris2711 1

15.11.2012, 00:47

ce imi plac

oO_ acnA _Oo 1

15.11.2012, 20:25

thx all :*

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari conservati la rece