Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aceasta deosebita reteta am preluat-o de la Bunica: http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-la-cuptor-1880.html. Multumesc Bunica, sunt grozav de gustosi. Pot fi folositi ca ,, suport '' pentru garnitura. La servire se pot umple cu pireu de cartofi, orez, cus-cus etc. Stau foarte bine pe o masa de sarbatore langa o friptura sau un carnat de casa!!!
1
Eu am folosit doua tavi si am obtinut 4 borcane /820 g.
2
Nu este nevoie sa preparati alta zeama cea rezultata in interiorul gogosarilor prin coacere este suficienta.
3
Pentru conservare alegeti legume proaspete de calitate.
4
Gogosarii mei au fost foarte mari. Cred ca ar fi mai usor de introdus in borcan si mai multi gosari de marime medie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult