Gogosele la aparat (Doughnut)

de simona72 in Dulciuri, 4 Iul 2013 | 5777 vizualizari

 

Le-am vazut la Ruxy si nu m-am putut abtine sa nu dau fuga la Lidl sa-mi cumpar aparatul...nimic de zis, frumusel aparatul, nu ocupa mult spatiu, doar ca sunt mititele...in rest super bune....pup Ruxy draga!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 3 linguri indulcitor(extract de stevie)
  • 1 plic praf de copt
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 3 linguri smantina
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura esenta rom
  • 1 lingura ulei pt uns aparatul
  • zahar pudra pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele la aparat (Doughnut):

Am pregatit aparatul conform instructiunilor din carte.


Reteta este luata din carte, dar a suferit mici modificari. Am pregatit aluatul: am batut ouale spuma, am adaugat laptele, uleiul, smintina, romul si am amestecat bine cu un tel toate ingredientele. Am amestecat faina cu praful de copt si extractul de stevie( am ales sa le fac mai dietetice de data asta) si le-am amestecat cu ingredientele umede. Am uns cu ulei gaurile de gogosele, am bagat aparatul in priza inchis, iar cind becul s-a facut verde am pus in fiecare gaura cite o lingurita de aluat. In carte scrie ca sunt gata in 3 minute, eu am lasat cam 4-5 minute fiecare tura de gogosele.Cind sau racit le-am trecut prin zahar pudra.


Nu le-am numarat cite au iesit, dar tot cartea spune ca ies in jur de 50 bucati. Au iesit suficiente incit ne-am saturat si noi si musafirii nostri. Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

unele gogosele nu au iesit prea frumoase pt ca nu am umplut prea bine gaurile cu aluat de teama sa nu dea pe afara

2

au fost mincate si asa simple(nu sunt f dulci) dar si cu dulceata

3

extractul de stevie se poate inlocui cu 100 gr zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele la aparat (Doughnut)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lau 1

04.07.2013, 22:45

Dea_Dea 1

05.07.2013, 00:20

Simoo ce frumoase au iesit !!

Bya Ralu 1

05.07.2013, 00:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi spritate cu iaurt