Gogoşele rapide

de deea2686 in Dulciuri, 27 Apr 2015 | 2775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 3 linguri zahăr
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 250 g făină
  • 125 ml lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta lamiie
  • ulei pentru prăjit
  • zahăr pudră pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşele rapide:

Se bat ouale cu zaharul. Se adaugă laptele, zahărul vanilat, făina, praful de copt şi esenta de lamiie.

Într-un vas adânc se pune uleiul la încins şi, cu linguriţa, se iau mici bucăţi de aluat care se eliberează în ulei încins.  

Pe măsură ce se prăjesc se scot pe şervete de hârtie care să absoarbă grăsimea în plus. După ce s-au prăjit toate, se presară cu zahăr pudră.



Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşele rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

27.04.2015, 16:48

Bune,bune!

Rocsi 1

27.04.2015, 20:35

Bune gogosi!

Gherca Daniela 1

27.04.2015, 23:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert

ieri la 14:57

Prajitura cu cirese semi amare

pe 24.05 la 21:50

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

pe 24.05 la 15:51

Mancare de  naut  cu spanac si curry in stil asiatic

de Ksenya 5

pe 24.05 la 11:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu portocale si bomboane de ciocolata