Desert fursecuri (sugarcookies) cu glazura Royal Icing

de AndreeaGiurgea14 in Dulciuri, 3 Mai 2019 | 1636 vizualizari

 

Am facut si eu pentru prima data acest tip de sugar cookies cu royal icing si iata ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • Pentru fursecuri:
  • 200 grame unt
  • 200 grame zahar
  • 1 lingurita jumate esenta de vanilie
  • 400 grame faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • Pentru glazura:
  • albusul de la doua oua mari
  • 400 grame zahar pudra
  • zeama de lamaie si apa (pentru diluat - consistenta mai lichida)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri (sugarcookies) cu glazura Royal Icing:

Prima data se fac fursecurile. Se ia untul la temperatura camerei si se bate cu mixerul bine. Se inglobeaza cu zaharul si dupa ce se amesteca totul bine se adauga oul si esenta de vanilie. Intr-un vas separat se amestea faina cu praful de copt si cu un praf de sare. Se adauga treptat peste untul batut si se inglobeaza totul treptat.

Veti observa ca la un moment dat aluatul devine greu de amestecat asa ca il puteti rasturna pe masa si framanta cu mainile.

Aluatul va avea o textura destul de moale si sfaramicioasa. Va sugerez sa il taiati in mai multe bucati si sa lucrati cu cate una pe rand, lasand restul la rece in frigider. Mai adaugati faina pe masa pentru a lucra mai usor.

Rulati aluatul pe masa pana are aceeasi grosime cu un capac de la o sticla de sticla (sa zicem 5 milimetri). Folositi diverse forme pentru a taia aluatul si asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt.

Preincalziti cuptorul la 180 de grade in prealabil si lasati fursecurile la cuptor pentru 6-8 minute, sau pana cand se intaresc si capata o culoare aurie.

Lasati-le sa se raceasca complet inainte de a le decora cu glazura.

Pentru Royal Icing:

Se bat cele doua albusuri de ou impreuna cu un praf de sare pana cand se transforma in crema. Se adauga treptat zaharul pudra si se bate compozitia bine. Veti observa ca aceasta capata un aspect lucios si ca este destul de densa. Daca doriti, puteti adauga si colorant alimentar pentru a face diverse culori (impartiti compozitia in mai multe castroane).

Pentru a face contururi compozitia trebuie sa fie mai groasa(eventual puteti adauga putina zeama de lamaie sau apa pentru ca aceasta sa fie mai usor de utilizat). Pentru a umple fursecurile adaugati si mai multa zeama de lamaie sau apa (sau putin din ambele) pentru o consistenta mai lichida.

Aici cel mai bine experimentati cu diverse consistente pentru a vedea cu ce va intelegeti, eu cam asta am facut.

Folositi un pos cu varf subtire pentru a decora fursecurile si presarati cu diverse decoratiuni, dupa cum doriti.

TIPS-URI

1

Lucrati repede cu aluatul si lasati-l la frigider pe cel pe care nu il folositi

2

Adaugati faina pe masa in timp ce rulati aluatul si inmuiati formele in faina inainte de a taia pentru a nu se lipi

3

Experimentati cu consistenta royal icing, pentru ca aici este marea provocare defapt, insa ies frumos oricum!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri (sugarcookies) cu glazura Royal Icing" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu pere