Gogosi a la mama

de Dea_Dea in Prajituri, 12 Apr 2013 | 1538 vizualizari

 

Niste gogosi minunati!!
Am intrebat-o pe mama cum le face , am masurat eu cantitatile ca mama n-are :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • coaja de lamaie
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 25 gr drojdie prospata
  • 500 ml apa calduta ( sau lapte)
  • ulei pentru prajit
  • ORNAT:
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi a la mama:

Faina se pune in linghean, se adauga sarea, zaharul , oul si apoi drojdia dizolvata in apa calduta si se incepe framantarea .Se adauga apa calduta putin cate putin , pana se obtine un aluat nici foarte moale si foarte tare . Se adauga 50 ml ulei , putin cate putin si se mai framata pana se incorporeaza uleiul. Se lasa la dospit cam 1 ora.


Se intinde foaie si se taie cu forma rotunda , sau cu ce forma dorim


Se pun la prajit in uleiul incins.


Se pudreaza cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi a la mama" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dea_Dea 1

12.04.2013, 17:14

hahahahah Ica acum m-am prins tu ziceai de salata ca nu dai la nimeni )

Rocsi 1

12.04.2013, 20:22

O gogoasa calda as vrea si eu acum

Sim0na 1

15.04.2013, 13:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Gogosi rapide cu iaurt