Gogosi cu branza

de Rocsi in Prajituri, 14 Dec 2010 | 8560 vizualizari

 

Imi era saptamana trecuta pofta de niste gogosi cu branza ,asa ca m-am pus pe treaba si am facut cateva,cat am mancat eu ,ca mama posteste...nu mai am dar fac asta seara de post si maine o sa va servesc promit....

 

INGREDIENTE

  • 20 gr drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura unt(margarina)
  • 1 canita mica cu lapte pentru framantat
  • coaja de portocala
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri zahar
  • faina cat cuprinde(cand aluatul nu se mai lipeste de maini e gata)
  • umplutura:
  • o mana branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 esenta rom
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • putina faina alba
  • ulei
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

Mai intai facem aluatul:


drojdia o amestecam cu jumatate lingura zahar si o lingurita lapte caldut,si astfel obtinem maiaua.


amestecam oul cu untul ,zaharul si iaurtul.


punem maiaua cu amestecul de ou,laptele,praful de sare,coaja de portocala.


apoi punem faina treptat pana obtinem aluatul dorit.


il lasam la dospit ,la loc cald si acoperit,pana isi dubleaza volumul.


branza o amestecam cu oul ,esenta de rom si zaharul pudra.


mai punem cam 1 lingura faina alba sa legam bine umplutura.


cand aluatul a crescut,presaram niste faina pe masa de lucru si intindem o foaie.


cu un pahar taiem cercuri.


punem branza pe un cerculet ,iar cu altul venim pe dasupra si acoperim(nu puneti prea multa umplutura ca sa nu curga).


le dam drumul intr-un ceaun cu ulei incins.


procedam asa pana terminam aluatul.


le scoatem intr-un lighenas,pe niste servete da bucatarie,apoi le presaram cu zahar pudra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

18.12.2010, 18:58

miuta

elena1988 1

11.02.2011, 15:59

adry88 1

21.05.2011, 15:59

k la mama aksa asa de bune sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura crocanta cu branza