Gogosi cu branza

de Rocsi in Prajituri, 14 Dec 2010 | 11762 vizualizari

 

Imi era saptamana trecuta pofta de niste gogosi cu branza ,asa ca m-am pus pe treaba si am facut cateva,cat am mancat eu ,ca mama posteste...nu mai am dar fac asta seara de post si maine o sa va servesc promit....

 

INGREDIENTE

  • 20 gr drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura unt(margarina)
  • 1 canita mica cu lapte pentru framantat
  • coaja de portocala
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri zahar
  • faina cat cuprinde(cand aluatul nu se mai lipeste de maini e gata)
  • umplutura:
  • o mana branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 esenta rom
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • putina faina alba
  • ulei
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

Mai intai facem aluatul:

drojdia o amestecam cu jumatate lingura zahar si o lingurita lapte caldut,si astfel obtinem maiaua.

amestecam oul cu untul ,zaharul si iaurtul.

punem maiaua cu amestecul de  ou,laptele,praful de sare,coaja de portocala.

apoi punem faina treptat pana obtinem aluatul dorit.

il lasam la dospit ,la loc cald si acoperit,pana isi dubleaza volumul.

branza o amestecam cu oul ,esenta de rom si zaharul pudra.

mai punem cam 1 lingura faina alba sa legam bine umplutura.

cand aluatul a crescut,presaram niste faina pe masa de lucru si intindem o foaie.

cu un pahar taiem cercuri.

punem branza pe un cerculet ,iar cu altul venim pe dasupra si acoperim(nu puneti prea multa umplutura ca sa nu curga).

le dam drumul intr-un ceaun cu ulei incins.

procedam asa pana terminam aluatul.

le scoatem intr-un lighenas,pe niste servete da bucatarie,apoi le presaram cu zahar pudra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de gris cu iaurt si mere rosii