Gogosi cu branza

de Rocsi in Prajituri, 14 Dec 2010 | 8278 vizualizari

 

Imi era saptamana trecuta pofta de niste gogosi cu branza ,asa ca m-am pus pe treaba si am facut cateva,cat am mancat eu ,ca mama posteste...nu mai am dar fac asta seara de post si maine o sa va servesc promit....

 

INGREDIENTE

  • 20 gr drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura unt(margarina)
  • 1 canita mica cu lapte pentru framantat
  • coaja de portocala
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri zahar
  • faina cat cuprinde(cand aluatul nu se mai lipeste de maini e gata)
  • umplutura:
  • o mana branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 esenta rom
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • putina faina alba
  • ulei
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

Mai intai facem aluatul:


drojdia o amestecam cu jumatate lingura zahar si o lingurita lapte caldut,si astfel obtinem maiaua.


amestecam oul cu untul ,zaharul si iaurtul.


punem maiaua cu amestecul de ou,laptele,praful de sare,coaja de portocala.


apoi punem faina treptat pana obtinem aluatul dorit.


il lasam la dospit ,la loc cald si acoperit,pana isi dubleaza volumul.


branza o amestecam cu oul ,esenta de rom si zaharul pudra.


mai punem cam 1 lingura faina alba sa legam bine umplutura.


cand aluatul a crescut,presaram niste faina pe masa de lucru si intindem o foaie.


cu un pahar taiem cercuri.


punem branza pe un cerculet ,iar cu altul venim pe dasupra si acoperim(nu puneti prea multa umplutura ca sa nu curga).


le dam drumul intr-un ceaun cu ulei incins.


procedam asa pana terminam aluatul.


le scoatem intr-un lighenas,pe niste servete da bucatarie,apoi le presaram cu zahar pudra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

18.12.2010, 18:58

miuta

elena1988 1

11.02.2011, 15:59

adry88 1

21.05.2011, 15:59

k la mama aksa asa de bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara coca