Gogosi cu branza

de Rocsi in Prajituri, 14 Dec 2010 | 9544 vizualizari

 

Imi era saptamana trecuta pofta de niste gogosi cu branza ,asa ca m-am pus pe treaba si am facut cateva,cat am mancat eu ,ca mama posteste...nu mai am dar fac asta seara de post si maine o sa va servesc promit....

 

INGREDIENTE

  • 20 gr drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura unt(margarina)
  • 1 canita mica cu lapte pentru framantat
  • coaja de portocala
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri zahar
  • faina cat cuprinde(cand aluatul nu se mai lipeste de maini e gata)
  • umplutura:
  • o mana branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 esenta rom
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • putina faina alba
  • ulei
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

Mai intai facem aluatul:


drojdia o amestecam cu jumatate lingura zahar si o lingurita lapte caldut,si astfel obtinem maiaua.


amestecam oul cu untul ,zaharul si iaurtul.


punem maiaua cu amestecul de ou,laptele,praful de sare,coaja de portocala.


apoi punem faina treptat pana obtinem aluatul dorit.


il lasam la dospit ,la loc cald si acoperit,pana isi dubleaza volumul.


branza o amestecam cu oul ,esenta de rom si zaharul pudra.


mai punem cam 1 lingura faina alba sa legam bine umplutura.


cand aluatul a crescut,presaram niste faina pe masa de lucru si intindem o foaie.


cu un pahar taiem cercuri.


punem branza pe un cerculet ,iar cu altul venim pe dasupra si acoperim(nu puneti prea multa umplutura ca sa nu curga).


le dam drumul intr-un ceaun cu ulei incins.


procedam asa pana terminam aluatul.


le scoatem intr-un lighenas,pe niste servete da bucatarie,apoi le presaram cu zahar pudra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

18.12.2010, 18:58

miuta

elena1988 1

11.02.2011, 15:59

adry88 1

21.05.2011, 15:59

k la mama aksa asa de bune sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

Gogosi cu iaurt

ieri la 14:27

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta 1

ieri la 12:10

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de iaurt