Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura

de madab in Dulciuri, 5 Mar 2015 | 2373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pachetel drojdie uscata
  • lapte
  • sare
  • zahar
  • esenta de vanilie
  • ulei
  • nutella (ciocolata)
  • Gem de zmeura
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura:

Faina se pune intr-un bol.

In mijloc , se face o gaura in care se pun zaharul , sarea , esenta de vanilie , drojdia si putin lapte. 

Se amesteca foarte bine si se mai adauga lapte putin cate putin.

Se pune si putin ulei pt ca aluatul sa fie framantat foarte bine.

Aluatul se lasa la crescut , acoperit cu un prosop.

Cand e bine crescut , se taie bucatele si se intinde.

Se taie in patratele ,in care se pun gemul si ciocolata. 

Se inchid bine la capete sa nu curga.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins ,se pun gogosile si se intorc pe ambele parti cand sunt rumenite.

Se scot pe un platou pe care este si hartia absorbanta .

Cat sunt calde se pot pudra cu zahar pudra.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi rapide