Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura

de madab in Dulciuri, 5 Mar 2015 | 615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pachetel drojdie uscata
  • lapte
  • sare
  • zahar
  • esenta de vanilie
  • ulei
  • nutella (ciocolata)
  • Gem de zmeura
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura:

Faina se pune intr-un bol.

In mijloc , se face o gaura in care se pun zaharul , sarea , esenta de vanilie , drojdia si putin lapte. 

Se amesteca foarte bine si se mai adauga lapte putin cate putin.

Se pune si putin ulei pt ca aluatul sa fie framantat foarte bine.

Aluatul se lasa la crescut , acoperit cu un prosop.

Cand e bine crescut , se taie bucatele si se intinde.

Se taie in patratele ,in care se pun gemul si ciocolata. 

Se inchid bine la capete sa nu curga.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins ,se pun gogosile si se intorc pe ambele parti cand sunt rumenite.

Se scot pe un platou pe care este si hartia absorbanta .

Cat sunt calde se pot pudra cu zahar pudra.

Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura-0
Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura-1
Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura-2
Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura-3
Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura-4

COMENTARII (9)

cristinutanicolita

cristinutanicolita 1

06.03.2015, 19:55

Rocsi

Rocsi 1

06.03.2015, 20:56

Vreau si euuuuuu!

dantes

dantes 1

07.03.2015, 13:02

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!