Gogosi cu dovleac

de ianculubita in Dulciuri, 3 Feb 2014 | 2104 vizualizari

 

Pentru ca am ceva bostani adusi de la gradina,am facut cateva retete printre care si aceste gogosi;va spun sincer ca am mai facut si alta data gogosi dar ca astea nu mi s-au parut atat de bune,aromate si moi;le-am facut ieri si azi sunt la fel
Daca aveti bostan,merita sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu piure de dovleac facut din felii de dovleac fierte sau coapte
  • 2 oua
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 pahar cu vin rosu dulce
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 10-12 linguri cu faina
  • arome (coaja de lamaie, portocala, esenta de vanilie)
  • ulei pentru prajit
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu dovleac:

Intr-un castron batem ouale cu sare,zahar si arome,adaugam piureul,drojdia inmuiata in putina apa calda,vinul la temperatura camerei(bucatariei),apoi faina;aluatul trebuie sa fie moale,ca sa poata fi luat cu lingura


Acoperim castronul si lasam sa creasca;dupa ce si-a dublat volumul,luam cu o lingura din aluat si-i dam drumul cu atentie in vasul cu mult ulei foarte incins;dupa ce s-au rumenit le scoatem pe prosoape de hartie iar dupa ce am terminat,le pudram cu zahar.

 

TIPS-URI

1

daca vinul este dulce,nu mai e nevoie de zahar

2

vinul poate fi de orice culoare,avem nevoie doar de aroma lui

3

focul nu trebuie sa fie maxim pentru ca gogosile vor ramane crude la mijloc

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

03.02.2014, 16:32

Pushaa 1

03.02.2014, 19:02

ianculubita 1

04.02.2014, 10:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Gogosi super rapide