Gogosi cu dovleac

de ianculubita in Dulciuri, 3 Feb 2014 | 3247 vizualizari

 

Pentru ca am ceva bostani adusi de la gradina,am facut cateva retete printre care si aceste gogosi;va spun sincer ca am mai facut si alta data gogosi dar ca astea nu mi s-au parut atat de bune,aromate si moi;le-am facut ieri si azi sunt la fel
Daca aveti bostan,merita sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu piure de dovleac facut din felii de dovleac fierte sau coapte
  • 2 oua
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 pahar cu vin rosu dulce
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 10-12 linguri cu faina
  • arome (coaja de lamaie, portocala, esenta de vanilie)
  • ulei pentru prajit
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu dovleac:

Intr-un castron batem ouale cu sare,zahar si arome,adaugam piureul,drojdia inmuiata in putina apa calda,vinul la temperatura camerei(bucatariei),apoi faina;aluatul trebuie sa fie moale,ca sa poata fi luat cu lingura


Acoperim castronul si lasam sa creasca;dupa ce si-a dublat volumul,luam cu o lingura din aluat si-i dam drumul cu atentie in vasul cu mult ulei foarte incins;dupa ce s-au rumenit le scoatem pe prosoape de hartie iar dupa ce am terminat,le pudram cu zahar.

 

TIPS-URI

1

daca vinul este dulce,nu mai e nevoie de zahar

2

vinul poate fi de orice culoare,avem nevoie doar de aroma lui

3

focul nu trebuie sa fie maxim pentru ca gogosile vor ramane crude la mijloc

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

03.02.2014, 16:32

Pushaa 1

03.02.2014, 19:02

ianculubita 1

04.02.2014, 10:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmalute in cuib

de vasimur 3

ieri la 22:36

Pastel de Nata

de RuxyRux 9

ieri la 21:25

Batoane cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 20:41

Tarte cu peste

ieri la 14:27

Placinta rulata cu mere

de Lau 9

ieri la 11:25

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase cu lingura