Gogosi cu gem de capsuni

de AndreaE in Dulceata / Gem, 24 Mar 2014 | 1322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 25 gr drojdie
  • 150 gr zahar
  • 125 gr unt
  • Ulei de prajit
  • Gem de capsuni
  • Zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu gem de capsuni:

Drojdia cu o cescuta de apa calduta si o lingurita de zahar se pune la crescut.


Faina se amesteca cu ouale, zaharul, untul la temperatura camerei si laptele caldut. Apoi se adauga maiaua.


Se framanta toata compozitia , apoi se pune la dospit la loc caldut.


Cand a crescut , se intinde o foaie , si cu o cana se taie rondele. Rondelele respective se mai intaind un pic , se adauga gem de capsuni si se impatura. Se apasa bine marginile ca sa nu sa se desfaca la prajit.


Se pune ulei la incins , apoi se prajesc gogosile.


Cand s-au racit se presara zahar pudra .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simonacallas 1

24.03.2014, 23:42

dantes 1

25.03.2014, 05:45

bune

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 10:59

Pe gustul tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese amare