Gogosi cu iaurt

de mihaelaM in Dulciuri, 2 Iul 2011 | 9896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 30ml lapte
  • 1iaurt nutridey natural(125ml)
  • 30g drojdie
  • 1ou
  • o lingura zahar
  • 1/2lingurita sare
  • coaja de la o lamaie
  • ulei
  • zahar pudra cu vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Faina am cernut-o intr-un lighenas unde am facut un cuib si am pus sarea,zaharul,oul,laptele cald,iaurtul(la temperatura camerei),drojdia si coaja de lamaie.Am framantat bine pana ce aluatul nu s-a mai lipit de maini,daca e nevoie mai adaugati faina.Lasam sa creasca cam 30 min.


Dupa cele 30 minute punem intr-o cratita uleiul sa se incinga la foc mic.


Luam aluatul si-l intindem pe masa de lucru cu ulei,iar cu un pahar taiem.


Cand uleiul este bine incins punem gogosile la prajit intorcandu-le de pe o parte pe alta .Le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi tot ulei apoi le dam prin zahar pudra cu vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:36

sigur Lilik

meprincipessa 1

29.09.2013, 12:56

excelente! le-am incercat!

mihaelaM 1

29.09.2013, 16:40

ma bucur ca le-ai icercat si ca iti plac me

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu banane si frisca