Desert fursecuri cu faina neagra

de Lau in Dulciuri, 12 Apr 2020 | 435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina neagra
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g ciocolata
  • 1 lingura merisoare uscate
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 6 lingurite zahar
  • 2 lingurite miere
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • coaja de portocala
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • esenta de vanilie
  • 100 ml lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu faina neagra:

Intr-un bol amestecam ingredientele uscate, facem o adancitura adaugam praful de copt amestecat cu zeama de lamaie, untul, mierea de albine, esente de vanilie.


Amestecam cu lingura adaugand treptat laptele, amestecam cu mana pana ce formam un aluat omogen (daca este nevoie adaugam lapte sau apa minerala)


Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.


Cu mainele unse cu ulei formam bilute care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 min pana ce se rumenesc putin talpa si sunt maronii la suprafata.


Eu m-am jucat putin cu furculita inainte sa dau tava la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu faina neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Adi 1

13.04.2020, 19:12

Bune!

Panacris 1

14.04.2020, 16:27

Rocsi 1

14.04.2020, 19:54

Ce imi plac fursecurile!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza sarata si marar

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Unt cu leurda

de Lau 9

ieri la 21:30

Pui cu leurda

de Lau 9

ieri la 20:52

Avat marinat

ieri la 19:36

Desert biscuiti din faina de alac, parfumati cu lavanda

pe 17.09 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Chec in doua culori