Gogosi cu iaurt

de Panacris in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 2327 vizualizari

 

"Maricica" a somat zilele astea asa ca am pus-o la treaba, sa ne faca ceva bun!

 

INGREDIENTE

  • faina alba 600 g.
  • ou 1 buc.
  • iaurt degresat 200 ml.
  • sare iodata 1 lingurita
  • zahar tos 3 lingurite
  • drojdie uscata 2 lingurite
  • ulei 3 linguri
  • coaja de lamaie
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit cca. 500 ml.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Faina se cerne direct in vasul de la masina de paine. Se adauga oul intreg, iaurtul, sarea, zaharul, coaja de lamie si drojdia. Se seteaza "Maricica" :D, (masina de paine) la programul de aluat, se urmareste un pic aluatul pana se omogenizeaza bine, ajuntandu/se eventul cu inac putin ulei sau faina. Dupa 90 de minute, se scoate aluatul gata dospit si se inyide pe planseta de lucru. Se intinde si se taie gogosile, de data astea le/am facut inimioare, chiar daca numai e Sf. Valentin sau Dragobete, dragostea pluteste tot anul in aer. Se mai lasa un pic la crescut si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 22:21

si eu vreau,imi plac mul gogosi

oana_pisicutza16 1

15.03.2012, 11:02

foarte rumoase

MIUTA 1

15.03.2012, 11:41

Foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rapida cu iaurt si banane