Gogosi cu iaurt

de Panacris in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 4569 vizualizari

 

"Maricica" a somat zilele astea asa ca am pus-o la treaba, sa ne faca ceva bun!

 

INGREDIENTE

  • faina alba 600 g.
  • ou 1 buc.
  • iaurt degresat 200 ml.
  • sare iodata 1 lingurita
  • zahar tos 3 lingurite
  • drojdie uscata 2 lingurite
  • ulei 3 linguri
  • coaja de lamaie
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit cca. 500 ml.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Faina se cerne direct in vasul de la masina de paine. Se adauga oul intreg, iaurtul, sarea, zaharul, coaja de lamie si drojdia. Se seteaza "Maricica" :D, (masina de paine) la programul de aluat, se urmareste un pic aluatul pana se omogenizeaza bine, ajuntandu/se eventul cu inac putin ulei sau faina. Dupa 90 de minute, se scoate aluatul gata dospit si se inyide pe planseta de lucru. Se intinde si se taie gogosile, de data astea le/am facut inimioare, chiar daca numai e Sf. Valentin sau Dragobete, dragostea pluteste tot anul in aer. Se mai lasa un pic la crescut si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra la servire. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 22:21

si eu vreau,imi plac mul gogosi

oana_pisicutza16 1

15.03.2012, 11:02

foarte rumoase

MIUTA 1

15.03.2012, 11:41

Foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosi