Gogosi cu iaurt

de Panacris in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 2153 vizualizari

 

"Maricica" a somat zilele astea asa ca am pus-o la treaba, sa ne faca ceva bun!

 

INGREDIENTE

  • faina alba 600 g.
  • ou 1 buc.
  • iaurt degresat 200 ml.
  • sare iodata 1 lingurita
  • zahar tos 3 lingurite
  • drojdie uscata 2 lingurite
  • ulei 3 linguri
  • coaja de lamaie
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit cca. 500 ml.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Faina se cerne direct in vasul de la masina de paine. Se adauga oul intreg, iaurtul, sarea, zaharul, coaja de lamie si drojdia. Se seteaza "Maricica" :D, (masina de paine) la programul de aluat, se urmareste un pic aluatul pana se omogenizeaza bine, ajuntandu/se eventul cu inac putin ulei sau faina. Dupa 90 de minute, se scoate aluatul gata dospit si se inyide pe planseta de lucru. Se intinde si se taie gogosile, de data astea le/am facut inimioare, chiar daca numai e Sf. Valentin sau Dragobete, dragostea pluteste tot anul in aer. Se mai lasa un pic la crescut si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 22:21

si eu vreau,imi plac mul gogosi

oana_pisicutza16 1

15.03.2012, 11:02

foarte rumoase

MIUTA 1

15.03.2012, 11:41

Foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

10 tipuri de pizza pe felii de pâine

de Meea 4

ieri la 19:06

Piept de pui cu sos de sampanie

pe 21.02 la 23:52

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu Finetti