Gogosi cu iaurt

de Angelina_Elena in Dulciuri, 21 Iun 2013 | 2340 vizualizari

 

By Miha!

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 350 g iaurt grecesc
  • 100 ml lapte caldut
  • 50 g zahar
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Drojdia o dizolvam in putin lapte caldut.



Intr-un bol punem ouale, zaharul, sarea si mixam bine. Adaugam treptat untul topit, iaurtul si esenta de vanilie.



Faina o punem intr-un vas, adaugam amestecul precedent, drojdia dizolvata in lapte si incepem sa framantam adaugand treptat laptele ramas.



Framantam pana obtinem un aluat nelipicios.



Acoperim vasul cu un prosop si lasam pana isi dubleaza volumul.



Dupa ce aluatul a crescut, il scoatem pe masa infainata si il framantam putin.



Intindem aluatul si il taiem cu un cutit sau cu un pahar.



Am lasat gogosi sa mai "creasca" 15 minute apoi i-am pun la prajit in ulei incins, la foc mic.



Ii scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.



Se servesc cu dulceata sau pudrate cu zahar.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

23.06.2013, 22:19

bune

Angelina_Elena 1

24.06.2013, 17:00

Soryna, ma bucur mult ca ti-au placut!!

Angelina_Elena 1

24.06.2013, 17:01

Bya

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nori pufosi (gogosi pufoase)