Pulcino puiutul de gaina

de alba_zori in Dulciuri, 22 Ian 2013 | 956 vizualizari

 

N-am vrut sa postez reteta pentru ca nu sunt asa de multumita de puiutul meu,in fine cred ca e acceptabil,important e ca m-am distrat realizandu-l pentru o fetita mica mica si cu care m-am imprietenit foarte repede,este fetita unui coleg al prietenului meu,deci sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata alba
  • 400 gr zahar praf
  • 0 lingura de miere
  • 2 linguri de limoncello
  • sirop de menta
  • sirop de visine
  • carbune vegetal
  • culoare alimentara alba
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulcino puiutul de gaina:

Cred ca este foarte simplu de facut,trebuie doar ceva timp la dispozitie.


Am inceput cu ciocolata plastica,am facut ciocolata bucatele si am pus-o pe baie de aburi cu o lingura de miere si 2 de limoncello.


Cand a devenit o crema am lasat cateva minute la racorit si am scos pe masa si am lucrat-o cu zahar pudra pana a devenit o minge ca de plastelina de culoare galbuie.


Am format cateva mingiute:una pentru corpusor tip para si am bagat un grisin.Am lasat la uscat.


Am format o mingiuta pentru capusor si am gaurit putin locul la ochi.


Am format doua mingiute mai mici pentru aripioare.Le-am lungit tip triunghi.


Am colorat o bucatica din ciocolata plastica cu sirop de menta si a devenit verde,am adaugat ceva zahar praf ca sa nu se lipeasca de maini,am intins o bucatica si am facut forma cu un pahar,a devenit ca un biscuite rotund,locusorul unde sa stea piutul.Am asezat pe o farfurioara .


Am intins cateva betisoare din ciocolata galbena pentru fan si am asezat peste patutul verde.Am lasat la uscat.


Am asezat si corpusorul deasupra,am facut si gulerul din ciocolata verde tort rotund si am incretit bordurile,am asezat peste corpusor.


Apoi am asezat capusorul deasupra,am facut ochii cu creion alb alimentar.


Am pus cateva pastilute de carbune vegetal intr-o canita mica cu putina apa si am inmuiat bine.Am luat o biluta de ciocolata plastica si am colorat,am uscat cu zahar praf si facut doua mingiute pentru ochisori.I-am asezat cu grija si am facut pupilele cu creionul alb alimentar.


Toate partile le-am lipit cu putina apa si am tinut cu mana ca sa nu cada si sa se usuce bine.


Am facut si cioculetul mic formand doua mingiute care le-am strivit putin tip triunghi micut si le-am lipit cu putina apa.Am tinut strans ca sa nu cada pana s-a uscat.


Atat toata distractia pentru copii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulcino puiutul de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

alba_zori 1

23.01.2013, 13:10

ce draguta esti draga Ruxy!multumesc mult

angyb 1

24.01.2013, 08:52

Vai ce-mi place cum ti-a iesit

alba_zori 1

24.01.2013, 11:09

multumesc draguta!te pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa glazurata