Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar

de RuxyRux in Dulciuri, 23 Ian 2017 | 705 vizualizari

 

 24 de ineluse cu mere incredibile!
Un desert aparent banal, cu miros de copilarie, insa absolut minunat!
Sa tineti minte reteta, sunt fabuloase, cred ca n-am mancat gogosi cu mere mai bune, mananci fara sa te mai poti opri :)))))))) plus ca se topesc in gura lasandu-ti acea aroma inconfundabila de mar si scortisoara! O sa le iubiti, eu va spun sincer ca eram la un pas sa mai pun de-o portie!
Ca la bucatarasi acasa....

 

INGREDIENTE

  • 24 felii de mere
  • 3 oua
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri sirop de artar
  • 100gr. faina
  • un varf de lingurita praf de copt
  • 1 lingura iaurt grecesc
  • vanilie
  • scortisoara
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar:

1. Se amesteca cu un tel ouale cu praful de sare, zaharul pudra, vanilia si siropul de artar.


2. Se adauga faina cernuta in ploaie, praful de copt si se omogenizeaza perfect, se pune si iaurtul iar la final scortisoara, se amesteca bine.


3. Feliile de mar curatate de mijloc se tavalesc prin compozitie.


4. In uleiul incins, intr-o tigaie larga, se prajesc pe ambele parti inelusele, apoi se scot pe un servet absorbant.


5. Gogosile se pudreaza si se asaza pe un platou.


6. Mancati-le cu pofta...sunt un deliciu! :))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

RuxyRux 1

24.01.2017, 12:36

Camy, multumesc!

oanapl 1

27.01.2017, 14:06

Bunee!

RuxyRux 1

28.01.2017, 00:03

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Desert minciunele