Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar

de RuxyRux in Dulciuri, 23 Ian 2017 | 1382 vizualizari

 

 24 de ineluse cu mere incredibile!
Un desert aparent banal, cu miros de copilarie, insa absolut minunat!
Sa tineti minte reteta, sunt fabuloase, cred ca n-am mancat gogosi cu mere mai bune, mananci fara sa te mai poti opri :)))))))) plus ca se topesc in gura lasandu-ti acea aroma inconfundabila de mar si scortisoara! O sa le iubiti, eu va spun sincer ca eram la un pas sa mai pun de-o portie!
Ca la bucatarasi acasa....

 

INGREDIENTE

  • 24 felii de mere
  • 3 oua
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri sirop de artar
  • 100gr. faina
  • un varf de lingurita praf de copt
  • 1 lingura iaurt grecesc
  • vanilie
  • scortisoara
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar:

1. Se amesteca cu un tel ouale cu praful de sare, zaharul pudra, vanilia si siropul de artar.


2. Se adauga faina cernuta in ploaie, praful de copt si se omogenizeaza perfect, se pune si iaurtul iar la final scortisoara, se amesteca bine.


3. Feliile de mar curatate de mijloc se tavalesc prin compozitie.


4. In uleiul incins, intr-o tigaie larga, se prajesc pe ambele parti inelusele, apoi se scot pe un servet absorbant.


5. Gogosile se pudreaza si se asaza pe un platou.


6. Mancati-le cu pofta...sunt un deliciu! :))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

RuxyRux 1

24.01.2017, 12:36

Camy, multumesc!

oanapl 1

27.01.2017, 14:06

Bunee!

RuxyRux 1

28.01.2017, 00:03

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza si mere caramelizate