Gogosi cu scortisoara

de lucy2002 in Dulciuri, 14 Iul 2014 | 1530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 15 g drojdie
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingurita de scortisoara
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu scortisoara:

Cernem faina intr-un bol si ii facem o adancitura la mijloc. Drojdia o frecam cu o lingura de zahar dupa care presaram faina si o lasam sa creasca. Batem ouale cu zahar, adaugam laptele caldut si drojdia dupa ce a crescut. Aceasta compozitie lichida o turnam peste faina amestecand incet. Framantam bine pana devine un aluat moale care sa curga usor. Adaugam scortisoara si lasam aluatul la crescut pentru 30 minute.


Umezim mainile intr-un vas cu apa apoi luam putin din aluat si ii dam o forma rotunda, ii facem gaura in mijloc si o scufundam in uleiul incins, o prajim pana se rumeneste frumos. Procedam la fel pana la epuizarea aluatului.


Pudram gogosile cu zahar. Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

15.07.2014, 12:20

Pufoase si aromate!

Pushaa 1

15.07.2014, 13:13

bune!

Angelina_Elena 1

15.07.2014, 16:41

Vreau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase