Gogosi de post

de RoXx in Dulciuri, 3 Noi 2012 | 5962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 400 ml apa
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 esenta vanilie
  • o lingurita drojdie uscata
  • ulei pt. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post:

Drojdia si zaharul se dizolva in apa calduta.Se adauga peste faina si se framanta aluatul adaugand si cele 3 lg de ulei si esenta de vanilie.Se lasa la dospit intr-un loc cald.Dupa ce este gata, se intinde o foaie pe o suprafata presarata cu faina si se taie gogosile cu un pahar rotund.Se prajesc in ulei incins .Cand sunt gata,se scot pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei.Se trec toate gogosile prin zahar pudra.Pofta buna .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

RoXx 1

02.11.2013, 00:22

Multu Cris

babi5 1

08.11.2013, 14:43

Bune tare

RoXx 1

08.11.2013, 15:10

multu babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Gogosi - reteta video