GOGOSI DE POST

de marcelika in Dulciuri, 5 Apr 2014 | 1133 vizualizari

 

Stiti ca se spune "bate fierul cat e cald " ? ei, m-am hotarat sa fac gogosi de post si sa le si arat tuturor ce bunatate mi-a iesit mie , asa ca, sa trecem la fapte...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina ( suntem termite multe )
  • 50 gr drojdie
  • 600 ml apa
  • 4 linguri zahar
  • o esenta rom
  • o lingurita razatura lamaie
  • zahar pudra ptr "ornat"
  • sare
  • 3 linguri de ulei plus 400 ml pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GOGOSI DE POST:

Se cerne faina , facem loc in mijloc pentru maia (drojdia frecata cu un varf de sare si o lingurita de zahar si o ceasca de apa calduta ) dupa care lasam 15 min sa creasca.


Restul de apa o incalzim, o amestecam cu esenta , zaharul , sareasi razatura de lamaie, si o adaugam peste maia amestecand cu o lingura.


Cand nu se mai poate amesteca cu lingura folositi manuta si treceti la incorporat toata faina. La sfarsit adaugati si cele 3 linguri de ulei si incorporati-l bine. Lasati la crescut pana isi dubleaza volumul.


Le coaceti si le pudrati cu zahar.....POFTA BUNA !!!

 

TIPS-URI

1

nu m-am putut abtine....am facut si scovergi ...:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSI DE POST" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

06.04.2014, 12:24

LUK 1

06.04.2014, 17:33

pufoase si gustoase!

marcelika 1

07.04.2014, 21:50

va multumesc si va imbratisez !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese